Shopping cart

Subtotal: $4398.00

View cart Checkout

Bakım Sözleşmesi

Bakım Sözleşmesi

Müşterilerimizin mevcut durumunun, ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak çözümler geliştirmekteyiz. Bunun için yapacağımız ön görüşme büyük öneme sahiptir. Kritik noktaların tespitini yaptıktan sonra karşılıklı mutabakat halinde anlaşmayı imza altına almaktayız.

Bu kapsamda teknik ekibimiz öncelikle admin – yönetici şifrelerinin güvenliğini ve yedeklemesini yapar. Bu konuda alınması gereken tedbirleri ve tespit ettiği sorunları belirler. Sistemin yapısına göre ilk bakım işlemleri çeşitli zaman aralıklarında sona ermektedir.

Olası arızalarda, soruna doğrudan müdahale etmekteyiz. Ayrıca personelinize vereceğimiz eğitimle bilinçli bir şekilde bilgisayarlarını güvenli ve etkin bir biçimde nasıl kullanacağını gösteriyoruz.

İşletim sistem, yazılım güncelleme ve sürekli kontrol gibi önemli konuların üzerinde duruyoruz. Virüsler konusunda bilgilendirme yaparak virüs temizlemeyi gösteriyoruz. Sürekli çalışır ve hızlı bir server için neler yapılması gerektiğini paylaşıyoruz.

Bakım ve onarım gibi durumlarda telefon ve internet üzerinden sürekli iletişim halinde kalıyoruz. Bilgi ve işlem cihazlarının kullanım ömürlerini basit tedbirlerle nasıl artırılacağı konusunda bilgilendirme faaliyetleri yürütüyoruz. Arızaları daha oluşmadan, kaynağında çözmenin basit ama etkili yöntemlerini paylaşıyoruz. Sistemin izlenmesi, aylık, haftalık ve günlük kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Yedekleme ve yedeklenen verilerin güncelliğinin kontrolünü sağlıyoruz.