Shopping cart

Subtotal: $4398.00

View cart Checkout

Kablolu ve Kablosuz Network (Ağ) Ürünleri Kurulumları

Kablolu ve Kablosuz Network (Ağ) Ürünleri Kurulumları

NETWORK NE İŞE YARAR  VE NASIL KURULUR?
Network konusu bilgisayar teknolojilerinin zirveye ulaştığı günümüzde büyük önem taşımaktadır. Bu bakımdan büyük önem taşımaktadır. Networ: birden fazla sayıdaki bilgisayarın değişik sebeplerle birlikte birbirine bağlandığı yapıyı oluşturmaktadır. Bu bakımdan bilgisayarların çok daha etkin kullanımı bakamından hayati bir önem taşımaktadır.

Özellikle de pek çok farklı şirket için bilgisayarların birbirine bağlanarak iletişim kurması büyük bir yarar sağlamaktadır. Bu sebeple Network ne işe yarar sorusu çok fazla sorulan ve yanıtı aranan başlıca soruların arasında kendisine yer bulmaktadır.

Birden fazla bilgisayarın birbirine bağlanarak bilgi alış verişine olanak sağlayan network sayesinde , yapısal olarak bilgisayar üzerinde gerçekleşen sayısız işlemin çok daha etkin bir biçimde, ortak bir çatı altında gerçekleştirilmesine olanak sağlar. Bu kapsamda network ne işe yarar ve nasıl kullanılır sorularının birden fazla yanıtı olup şu şekilde verilmektedir:  

  • - Networ bilgisayarlar arası bilgi paylaşımını sağlar
  • - Yazılım ve donanım paylaşımını mümkün hale getirir,
  • - Şirket içi destek kolaylığı sağlar,
  • - Merkezi yönetim olanağı sağlar

Network ile alakalı olarak merak edilen bir başka önemli konu ise network nasıl kurulur olmaktadır. Network kurulumunun mümkün olması için belli başlı bazı protokollere gereksinim duyulur. Bu protokoller doğrultusunda network kurulur ve bu sayede bilgisayarların birbirleri ile bağlantıya girmesi sağlanır.

KABLOLU AĞ KURULUMU NEDİR?
Firmamız, kablolu ağ altyapısının hazırlanması, kablolu ağın uç noktalarının prizlerde sonlandırılması ve kabin pacth panel sonlandırmalarını yapmaktadır. Alt yapının hazırlanması ve sonlandırılması aşamalarında tüm ürünlerin tedariği de firmamız tarafından yapılır.

KABLOSUZ AĞ KURULUMU NEDİR?
Büyük ve orta ölçekli işletmeler, fabrika, otel, hastane ve toplu konutlar gibi alanlarda sıkça kullanılan kablosuz ağ altyapısı (wifi network) için gereksinimler belirlenir ve kullanılacak kablosuz modem, router, access point ve hot spot ürünlerinin konfigrasyonu ortaya çıkarılarak tüm ürün tedariği yapılıp kurulum gerçekleştirilir.

NETWORK CİHAZLARININ KURULUMU NEDİR?
Mevcut network altyapınızda gerçekleştireceğiniz upgrade (yükseltme) işlemleri için firmamız destek vermektedir. Modem, router, firewall ve switch ürünlerinin, günümüz teknolojisi ile eksiklerini tespit ediyor ve model yükseltme ve iyileştirme işlemlerini gerçekleştiriyoruz.